DWS Stadskanaal

Sport, spel en recreatie voor mensen met een beperking

Auteur: Webmaster

Rabo Clubkas Campagne


De Rabobank stelt dit jaar € 100.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Tijdens deze campagne mogen leden van Rabobank Zuid en Oost Groningen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. De stemmen van de leden zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting krijgt. Leden van Rabobank Zuid en Oost Groningen mogen van 9 februari t/m 28 februari hun stem uitbrengen op hun favoriete club(s).

Stemmen

Alle leden van de Rabobank ontvangen begin februari 2019 een stemkaart. Tussen 9 februari en 28 februari brengen zij via deze website hun stem uit op de deelnemende verenigingen en stichtingen. Elk lid krijgt 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen per vereniging of stichting uitbrengen. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe hoger de bijdrage uit de Rabo Clubkas.

Natuurlijk kan je op DWS Stemmen!

Wij willen natuurlijk graag dat je op DWS stemt. Met de bijdrage maken we sport, spel en recreatie voor mensen met een beperking mogelijk. Dit jaar bestaan we al 50 jaar! We organiseren dan ook extra activiteiten dit jaar zoals een tripje naar attractiepark Drouwenerzand, een jubileumfeest, een triatlon en als klap op de vuurpijl een groot “Knoop op Knaol” gala in Geert Teis. Om dit alles zo laagdrempelig mogelijk te houden kunnen we uw stem goed gebruiken. Stemmen kan dan ook hier: Stem op DWS Stadskanaal  Dank voor uw stem!


Nog geen lid?

Via internetbankieren of mobiel bankieren kunt u eenvoudig zien of u lid bent van de Rabobank Zuid en Oost Groningen. Dit staat onder profiel en dan bij de contactgegevens. Navragen bij de bank kan natuurlijk ook.

Wilt u in 2019 meestemmen? Vraag dan uw lidmaatschap aan vóór 27 februari 2019.

Vrijwilligers

Vrijwilligers, DWS kan er niet zonder. Zij zijn de motor achter al onze activiteiten. Wist je dat vrijwilligerswerk hip is? 
Bijna één op de twee Nederlanders doet vrijwilligerswerk, of heeft vrijwilligerswerk gedaan. En steeds vaker doen we het vooral uit een eigen motivatie, bijvoorbeeld omdat we nieuwe vaardigheden willen ontwikkelen, of om ons sociale netwerk uit te bouwen.

Meer lezen

Zwemwedstrijden

Voor de komende periode staan er twee zwemwedstrijden op het programma. De clubkampioenschappen op 12 februari in het Pagecentrum. Daarnaast organiseren we 2 maart onze wedstrijd voor de Brug provincie Groningen. In het Pagecentrum is er geen mogelijkheid om op zaterdagmiddag een zwemwedstrijd te organiseren. We moeten daarom uitwijken naar Winschoten, zwembad de Watertoren.

Meer lezen

Sneeuwvrij

Vanwege de (verwachte) sneeuwval is er vanavond (30 januari) geen Zing-In.

Privacyverklaring

I.v.m. de nieuwe privacywet hebben alle deelnemers een formulier meegekregen. Dit formulier moet ingevuld terug naar het bestuur, p.a. Mevr. C.Woortman, Lange Raai 3, 9502 AB Stadskanaal.

Op de formulier kun je duidelijk aangeven wel/niet online op de foto etc. wilt. Bij voorbaat dank voor de medewerking.

Onze privacyverklaring staat ook online, onder het kopje Privacyverklaring.

DWS 50 jaar!

In 2019 bestaat DWS 50 jaar! Dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. We organiseren een aantal activiteiten om ons 50 jarig bestaan te vieren.

6 aprilAttractiepark Drouwenerzand
17 meiReceptie en feest Danscentrum Gossen
14 septemberTriathlon DWS Stadskanaal
7 decemberKnoop op Knoal Geert Teis Stadskanaal

Kerstvakantie

We hebben kerstvakantie van 22 december tot 6 januari 2019.

We gaan weer naar het Pagedal

Vanaf dinsdag 30 oktober zwemmen we weer in het Pagedal.

Zwemwedstrijden

Zwemwedstrijd van de regio`s van De Brug.

Zaterdag is er weer een Brug wedstrijd gezwommen, en wel de regio`s kampioenschappen.Deze wedstrijd werd gehouden in De Kalckwijk in Hoogezand.

DWS Stadskanaal deed ook mee aan deze wedstrijd. Er gingen maar liefst 37 medailles mee terug  naar Stadskanaal.Omdat we niet kunnen zwemmen in het Pagebad, zijn wij uitgeweken naar Vlagtwedde. Wel mooi opgelost voor onze zwemmers. De voorzieningen zijn daar niet zo optimaal als in ons thuisbad. Toch is er goed gezwommen door de 10 zwemsters en zwemmers van DWS.

Meer lezen

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén