Voor mensen met en zonder beperking, inclusief sporten!

Ter ere van ons 50 jarig bestaan organiseren we 14 september een recreatieve triathlon voor mensen met én zonder beperking. Een gezamenlijk sportevenement, in en rondom het prachtige Pagedal in Stadskanaal. We dagen je uit om mee te doen met deze unieke triathlon.

No Limit Challenge

De no limit challenge (voor mensen met een verstandelijke beperking) bestaat uit 20 minuten zwemmen, 15 kilometer fietsen en 5 kilometer wandelen. Na elk onderdeel is er een pauze om even bij te komen.

Sixty Fit Challenge

De sixty fit challenge bestaat uit twee verschillende afstanden. U kunt kiezen tussen de lange of de korte afstand. Beide afstanden zwemt u 20 minuten. De lange afstand is 35 km fietsen en 10 km wandelen. De korte afstand is 25 km fietsen en 5 kilometer wandelen.

De kosten voor deelname zijn € 10,-. Je krijgt hiervoor een sportieve gezellige dag, een bidon, koffie en thee bij ontvangst, een lunch, een medaille en een drankje bij de finish. De begeleiding wordt verzorgd door vrijwilligers.

Let op: Er is plaats voor maximaal 90 deelnemers, dus wees er snel bij. VOL = VOL. Voor vragen kunt u terecht bij DWS Stadskanaal via info@dwsstadskanaal.nl

Opgeven kan via onderstaand formulier: