Knoop op Knoal

We organiseren een muziekgala voor en door mensen met een verstandelijke beperking. Het is een bijzonder gala waar muzikale en dans talenten in de spotlights staan. Tijdens dit gala dansen, zingen en spelen zij de sterren van de hemel samen met een aantal artiesten. Het “Knoop op Knoal” gala is de Groningse variant, met een dikke knipoog naar het knoopgala en dus voor en door mensen uit de regio.

Ondertussen hebben we een aantal talenten gevonden! Zij gaan zingen en dansen met de cheerleaders van Donar, het Legacy Dance Team. Verder komen er verschillend artiesten zoals Bert Drenthe, Corry Konings, Henk Wijngaard en de Dikdakkers. Ook treed de Woldsteeband band op, een band speciaal voor mensen met een beperking.

Kortom, het wordt een echte avond vol muziek, zang en dans speciaal voor en door mensen met een beperking!

Een toegangskaart voor deze avond kost € 15,00. De kaarten zijn verkrijgbaar via de kassa van Geert Teis. We willen de prijs zo laag mogelijk houden om ervoor te zorgen dat iedereen van deze avond kan genieten en de entree prijs geen drempel is. Wij vragen u daarom om een vrijwillige bijdrage om deze avond voor mensen met een beperking mogelijk te maken.

Doneren kan op verschillende manieren:

  • Via onze deelnemers, zij hebben een lijst gekregen met de vraag sponsoren te zoeken;
  • Via onze online actie. We hebben een online fondsenwerving opgezet via www.geef.nl.

We hopen u te zien in Geert Teis en alvast dank voor uw donatie.