Feest vandaag!

Het wordt een mooie dag vandaag. Wij bestaan 50 jaar en dat vieren we vanmiddag met een receptie en vanavond met een knalfeest!

Nadat de ballonnen zijn opgeblazen, de slingers hangen en de haren zijn gekamd zijn we er klaar voor.

Het bestuur van DWS 17 mei 2020

De formele receptie voor genodigden en in het bijzonder d wethouder Sport, Lian Veenstra en de directeur van de Wedeka, Grietje Kalfsbeek. Wist je dat DWS oorspronkelijk uit de Wedeka is bestaan? Een van de medewerkers vond dat bewegen goed was voor de medewerkers en is begonnen het sporten in dienstverband te organiseren. Uiteindelijk is dit DWS geworden.

Wij hebben Geert Koops in het zonnetje gezet. Geert is namenlijk ook 50 jaar lid. Op welke wijze kun je nou iemand verrassen die 65 jaar is? Geert houdt van reizen, sporten en de wereld ontdekken. Naast een treinkaartje, een boek over de wondere wereld krijgt Geert zijn eigen sportevenement op 14 september. We noemen dit de Geert Koops triathlon. Een triatlon voor mensen met een zonder beperking! Iets op trots op te zijn dus. Gefeliciteerd Geert!

Geert Koops

Nadat de receptie is afgelopen was daar het buffet voor alle vrijwilligers! We gaan weer met een volle maag de feestavond voor alle leden en oud leden tegemoet. Het was een waar feest waar iedereen volop heeft genoten, de voetjes gingen van de vloer!