DWS bestaat 50 jaar en dat vieren we! Afgelopen zaterdag zijn we met ruim 60 personen naar attractiepark Drouwenerzand geweest.

We hadden in de aanloop al voorpret. In de attracties, ijsjes eten en natuurlijk patat. rond half 10 werd iedereen vanuit huis opgehaald door onze vrijwilligers zodat we rond 10:00 uur scherp het park in konden. Dat liep natuurlijk iets uit maar om 10:15 stonden we dan in het park. In groepjes gingen we de attracties in. de autootjes, de trein en de botsauto’s waren een groot succes.

Om 12:00 uur was het tijd voor de lunch, patat met majo, frikandellen en kroketten. we hadden het luxe, we hoefden niet in de rij te staan, het werd gewoon op het terras gebracht. Het was namelijk echt prachtig weer!

Na de lunch gingen we verder, het spookhuis, de draaimolen en zweefmolen moesten we ook gewoon proberen. Een aantal dames gingen natuurlijk nog winkelen:) Rond 14:00 uur verzamelden we weer op het terras voor een laatste drankje en was het weer tijd om naar huis te gaan.

Het was een mooie dag en we horen geluiden om volgend jaar gewoon weer te gaan! Op naar het volgende feest, 17 mei in zalencentrum Gossen, de receptie voor genodigden en de feestavond voor alle leden en oud leden. We hebben er nu al zin in!