Hoi, ik ben Mila!

Ik doe de opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen aan het Noorderpoort Stadskanaal. Ik ben 17 jaar en woon met met mijn ouders en broertje in Musselkanaal. Als hobby speel ik volleybal bij dames 3 in Musselkanaal. Daarnaast werk ik nog bij de COOP in drie maal raden…. Musselkanaal.

Ik ben vrijwilliger op donderdag bij Sport en Spel in de Veenhorst. Eigenlijk kwam dat heel toevallig. Ik stond een keer op de tribune te kijken en de begeleiders vroegen of ik even wilde helpen. Van het een kwam het ander en nu ben ik er elke week! Sinds die dag ben ik dus op donderdag om de sporters te begeleiden en ik vind het super leuk.


Onze sporters kunnen niet zonder vrijwilligers om de activiteiten te begeleiden. Wil jij ook vrijwilligers worden? Dat kan. We zoeken een zwemtrainer voor op de dinsdag. Kan je dit niet maar heb jij meer administratieve talenten? Dan ben je ook welkom. We zoeken namelijk een secretaris!