Het was voeg op zaterdag 26 oktober, wij vertrokken om 0.730 uur vanaf de Krommewijk.  Rene Schipper,  Ina Deuring en Pieter den Boef als aangewezen chauffeurs gingen de zwemmers op pas voor een dagje zwemwedstrijden.

Wij waren mooi op tijd, rond kwart voor 9 aanwezig. Het spektakel kon beginnen Met als opening de Torch run  met de brandweermannen en het Olympics vuur. Na het opzeggen van de Olympische eed “Ik ga voor de overwinning, maar door mijn inzet ben ik al winnaar” werd het vuur ontstoken en de wedstrijd kon beginnen.         

DWS was met 9 personen  aanwezig.  Er werd heel goed gezwommen, eerst de voor rondes, s`middags de finale.

Marga den Boef  was nummer 2 op de 25 m. vrije slag en ook
2e op de 25 m.  schoolslag. Jannie Bruintjes was 1ste op de 25 m. vrije sla, 2e op de 25 m. en 2e op de 25 m. rugslag.

Voor Lisa Schipper was het haar 1e wedstrijd bij de Special Olympics. Ze heeft goed gezwommen Een eerste op de 25 m. schoolslag  en vierde op de 25 m. vrije slag. Silvia Klamer had een tweede plaats op de 25 m. schoolslag en haalde een derde plek op de 25 m. vrije slag. Marieke v/d Burg  was tweede op de 50 m. schoolslag en derde op 50 m. vrije slag.

Dan de mannen!  Martin Prins was ook goed op dreef, 1e op de 25 m. vrije slag en 2e op de 25 m. schoolslag. Geert Koops, de oudste van alle zwemmers die aanwezig waren was goed voor 2 x derde prijs. Op de 25 m. schoolslag en op de vrije slag. Miquel Buter was tweede op de 25 m. vrije slag en vijfde op de 50 m. vrije slag. Siewert Smid werd 2e op de 25 m. vrije slag  en op de 50 m. vrije slag vierde      

Dan de estafette groep, twee teams dit keer. DWS 2 met Lisa ,Silvia , Martin en Marieke waren op de 4 x 25 vrije slag nummer 1, dus alle vier een gouden medaille Als laatste de estafette groep  DWS 1  behaalden ook de eerste plaats met de 4 x 25 m. vrije slag met Marga , Jannie , Miquel en Siewert.

Na afloop van de wedstrijd geheel volgens traditie nog samen naar de Mac.   Om 20.00 uur was iedereen weer thuis, dus een lange dag, maar wel gezellig