Iedere week zwem ik op dinsdag om 19:00 uur in het zwembad in Stadskanaal. Onze zwemjuf is Willie. We doen dan verschillen zwemslagen zoals borstcrawl, schoolslag en op je rug. Soms moeten we met een plankje zwemmen om de benen extra te oefenen.

Je kan ook meedoen met zwemwedstrijden, maar dat wil ik niet. Wel heb ik vorige week een gouden medaille gewonnen bij de clubkampioenschappen. Dat was erg leuk. Er was ook een zanger, zijn naam was ook Bert:)

Ik woon in Onstwedde in het Landhuis. Met de taxi ga ik samen met andere bewoners zoals Erwin naar het zwembad. Het is erg leuk en gezellig om te zwemmen. Maar eigenlijk ga ik voor de beweging, dat is goed voor me.

********************************************************
Wist je dat we nog een paar plekjes in de groep van Bert hebben? Vind jij zwemmen leuk? Wil jij ook iedere week een half uurtje zwemmen en kan je al zwemmen? Laat het ons dat weten!