Sinds een jaartje zwem ik op dinsdag om half 8 bij juf Ina. Het is erg leuk en heb zelfs al een gouden medaille gewonnen bij de clubwedstrijden van DWS. Eigenlijk moet ik nog mijn B diploma halen en daar oefenen we dan ook hard voor.

We oefenen altijd verschillende dingen zoals duiken op je buik zwemmen en flipperen. Als ik goed mijn best heb gedaan krijg ik een sticker voor in mijn boekje. Ik heb er al best veel.

Binnenkort ga ik ook mee doen met de zwemwedstrijden van de Brug!

*******************************************************
In de tweede groep zwemmen de wedstrijdzwemmers en de zwemmers die het leuk vinden hele banen te zwemmen. Ook Nikita maar zij is ook aan het oefenen voor haar B diploma. Wil jij ook graag lange banen zwemmen of juist voor je zwemdiploma A of B oefenen? Dat kan natuurlijk. Stuur dan even een berichtje!

Enne… We zijn hip en hebben nu ook Insta @dwsstadskanaal